Tog til Lærdal klar til avgang

Bestill boka Tog til Lærdal klar til avgang – nå!

20. april var det 30 år siden Nye Valdrebanen (NVB) ble stiftet. I den sammenheng gir NVB og AS Valdresbanen ut boka Tog til Lærdal klar til avgang, med undertittel Jernbaner i Valdres som det ikke ble noe av. Forfatter er Jahn Børe Jahnsen, tidligere styreleder og aktiv frivillig medarbeider på Valdresbanen. Boka handeler om fantastisk spektakulære jernbaneprosjekter: linjene Fagernes–Lærdalsøyri, Hen–Fagernes, Leira–Gol, Torpo–Sel og Torpo–Lillehammer, pluss Gjøvik–Lillehammer. Den er utstyrt med gamle kart og bilder fra områdene der stasjoner og baner var nøyaktig planlagt. 

Du kan forhåndsbestille boka og samtidig tegne deg på tabula gratulatoria (hilsningsliste for NVB sitt 30-årsjubileum) og motta boka portofritt til rabattpris kr 290. Full pris kr 320. Du tegner deg på hilsningslista ved å betale kr 290,– til AS Valdresbanen konto nr. 2140.04.46323 innen 1. november 2019. Oppgi navn og adresse. For ekstra eksemplarer plusser du på summen. Boka skal være ferdig seinest 5. desember. Ved å kjøpe boka støtter du Valdresbanens arbeid.