Tog til Lærdal klar til avgang

Bestill boka Tog til Lærdal klar til avgang – nå!

20. april var det 30 år siden Nye Valdrebanen (NVB) ble stiftet. I den sammenheng gir NVB og AS Valdresbanen ut boka Tog til Lærdal klar til avgang, med undertittel Jernbaner i Valdres som det ikke ble noe av. Forfatter er Jahn Børe Jahnsen, tidligere styreleder og aktiv frivillig medarbeider på Valdresbanen. Boka handeler om fantastisk spektakulære jernbaneprosjekter: linjene Fagernes–Lærdalsøyri, Hen–Fagernes, Leira–Gol, Torpo–Sel og Torpo–Lillehammer, pluss Gjøvik–Lillehammer. Den er utstyrt med gamle kart og bilder fra områdene der stasjoner og baner var nøyaktig planlagt. 

Du kan forhåndsbestille boka til en pris av kr 320,-  ved å betale beløpet til AS Valdresbanen’s konto nr. 2140.04.46323. Husk å oppgi navn og adresse på betalingen. For ekstra eksemplarer plusser du på summen. Boka skal være ferdig seinest 5. desember. Ved å kjøpe boka støtter du Valdresbanens arbeid.